Bygningen

 

Andelsforeningen Erik Ejegod ligger i en boligkarré, der ligger på Vesterbro i København. Foreningen består af 147 andelsboliger, 22 lejelejligheder og 6 erhvervslejemål. Lejlighederne ligger på Knud Lavards Gade 2-10, Ingerslevsgade 150-160, Erik Ejegodsgade 1-7 og på Sønder Boulevard 89-97.
Vi er en velfungerende forening, der blev stiftet som andelsboligforening i 1997, da Københavns Kommune solgte de fleste af deres boligkarrer fra. Vi har en stor integreret institution, og en mindre vuggestue placeret i ejendommen. De råder over en dejlig legeplads, der er placeret i vores gård, og som vores beboere kan bruge udenfor institutionernes åbningstider. Derudover har vi et møntvaskeri og en købmand liggende i ejendommen.

Vi har indenfor de sidste 7 år fået renoveret vores tag, udskiftet faldstammer, renoveret kloaksystemet, renoveret vores trapper, fået gården renoveret og fået vores vinduer malet.

Gårdprojektet:

Projektforslag – Download her

Kote-, belægnings og beplantningsplanDownload her: 

Tidligere præsentation – Download her:  

Nedenstående zip-fil indeholder 10 filer, hvor du bl.a. kan læse nærmere omkring, situationsplan, affaldsoverdækning, trædæk, skure etc.  

Download Zip her:

 

Bygningens seneste energimærke – Download her

Etageplan for bygningen – Download her

Vedligeholdelsesplan Download her

 

Rapport vedr. rentabilitet (Vandmålere)

Rapport vedrørende rentabilitet ved installering af individuelle vandmålere – Download her: 

Beregning – Varmt – Download her:

Beregning – koldt og varm – Download her: